Agenda

maig
24
Dg
2020
IV Setmana dels Geoparcs Europeus
maig 24 @ 10:51 am – juny 7 @ 11:51 am

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarrega’t tota la programació

 

 

 

maig
25
Dl
2020
Espectacle de titelles virtual “No Ploris”
maig 25 @ 12:00 am – juny 7 @ 4:52 pm

Espectacle de titelles virtual que parla de la gestió de les emocions i el medi ambient,

Aquest espectacle realitzat er Mai Tant Teatre forma part del programa de la IV Setmana dels Geoparcs Europeus que porta com a títol “Les plantes, entre el subsòl i les persones”.

Mira’l al Cannal de Youtube de Mai Tant Teatre.

Disponible del 25 de maig al 7 de juny.

Exposició virtual ‘Ciència i coneixement. El territori des de l’espai’
maig 25 @ 10:15 am – juny 7 @ 11:45 pm

En el marc de la IV Setmana dels Geoparcs Europeus que porta com a títol: “Les plantes entre el subsòl i les perssones”, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya presenta l’exposició virtual ‘Ciència i coneixement. El territori des de l’espai’

L’exposició virtual que us presentem és una proposta de viatge a través de patrons, formes, colors i textures de com a l’ICGC es processen les dades de satèl·lit o les capturades pels sensors embarcats en els avions de l’ICGC, per ser transformades en informació i coneixement, actius clau en les eines de decisió i polítiques que han de permetre un desenvolupament més sostenible.

Si voleu interactuar amb una aplicació de realitat augmentada de l’exposició, podeu escanejar amb el vostre mòbil el codi QR o bé entrar a https://pcoticgc.github.io/trempExpoAR/ (només heu de donar permís a l’aplicació perquè utilitzi la càmera del vostre telèfon mòbil i enfocar-la cap a les imatges dels requadres que trobareu al final del document de l’exposició).

Disponible del 25 de maig al 7 de juny

 

juny
6
Ds
2020
Geobike Pallars
juny 6 @ 7:00 am – 4:00 pm

Marxa BTT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.