Audiovisuals

Una pinzellada del Geoparc a vista d’ocell

L’últim gegant d’Europa

L’últim gegant d’Europa. En ell se’ns parla de la descoberta d’un dinosaure titànic prop del poble d’Orcau.

Gaia · La Gran Mare

GAIA · La Gran Mare és un documental de 48′ sobre l’origen, l’evolució i el futur de la Terra, amb èmfasi en els conceptes geològics i el paper de la vida i dels humans. Els fets i les idees es mostren mitjançant il·lustracions i animacions així com filmacions realitzades en llocs com museus i paisatges rellevants. També s’hi exposen les amenaces a la sostenibilitat del planeta.

Aquest vídeo es una realizació de l’ICGC

(En francès)

GAIA · La Grande Mère est un documentaire de 48 minutes sur l’origine, l’évolution et l’avenir de la Terre qui met l’accent sur les concepts géologiques et le rôle de la vie et des êtres humains. Une réalisation de l’ICGC (Institut Cartographique et Géologique de Catalogne).

Estació Biològica del Pallars Jussà i la custòdia del territori

L’Estació Biològica del Pallars Jussà treballa per a la conservació i seguiment de la biodiversitat. Han signat 2 acords de custodia per a la conservació de l’espai natural de Collegats. Ens ho expliquen en el marc del projecte LandLife
Per a més informació visiteu: www.landstewardship.eu

Gea i els Fòssils (IGME)

Amb aquest vídeo es pretén fomentar la protecció i conservació del patrimoni paleontològic, es fa valdre l’extraordinari registre fòssil de molts jaciments espanyols conservats en museus i centres d’interpretació i mostrar la importància de la paleontologia per a explicar l’evolució i la història de la vida del nostre planeta.

Comments are closed.