Pla director

La teva opinió ens importa, participa en l’elaboració del nou pla director del Geoparc Orígens

Envia’ns els teus comentaris abans del 15 de gener

Aquest any acaba el Pla Director del Geoparc Orígens 2015-202. El nou Pla de gestió s’ha d’actualitzar i el volem elaborar amb la participació ciutadana. El propòsit és que les persones que hi viuen es facin seu el Geoparc.

Per aquest motiu, els tècnics del Geoparc Orígens després de consultar els membres de les comissions assessores, els socis del Geoparc i els agents clau del territori, han redactat una proposta pel nou Pla Director (2021 – 2024). Aquí es presenta una síntesi perquè el procés participatiu no serà complert sense que les persones que viviu en el territori tingueu l’oportunitat de dir-hi la vostra.

La teva opinió ens importa

El període de consulta ciutadana restarà obert fins al 15 de gener. Pots enviar les teves aportacions i consideracions a l’adreça electrònica info@geoparcorigens.cat
Gràcies per participar!

Pla Director (2021-2024)

Després d’aquest procés de participació es presentarà el Pla a la Junta Directiva i a l’Assemblea General de l’Associació del Geoparc, per a la seva aprovació. Una vegada el Pla Director esdevingui un document oficial es podrà consultar al web del Geoparc i es desplegarà mitjançant els Plans d’Acció Anuals fins al 2024.

Ajuda’ns a construir el Geoparc que vols. Moltes gràcies.

Comments are closed.