Activitats esportives

Al Geoparc es porten a terme diferents activitats esportives. En aquest apartat descrivim aquelles amb les que el Geoparc Orígens col·labora. Totes tenen una periodicitat anual.

Ultrapallars 360

Ultrapallars 360 és un projecte per fer esport tot recorrent un entorn natural amb milions d’anys d’història reflexats en el seu paisatge. És una experiència esportiva en un itinerari circular que recorre els principals pobles de la comarca del Pallars Jussà.

A banda de la prova reina, l’Ultra Pallars 360, hi ha tres curses més de diferents distàncies i dificultats perquè tothom que vulgui pugui gaudir d’aquesta aventura, Marató Trail, Geotrail i Entrapussada Trail.

Més informació

La Tampanada

Marxa BTT que passa per racons espectaculars de la Conca de Tremp i que ofereix als participants tres recorreguts en funció de la distància i la dificultat: Mega Tampanada, Tampanada i Tampanada Kids.

Més informació

Caminada de Carenes

Aquesta caminada, inclosa al Circuit Català de Caminades de Resistència, ofereix als participants tres modalitats a escollir:

  • circuit de 52 km (El Pont de Suert – Tremp)
  • circuit de 28 km (Adons – Tremp)
  • circuit de 9 km (Gurp – Tremp)

Més informació

Web de la competició

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà

El festival és una oportunitat excel·lent perquè gaudiu dels magnífics paisatges i camins del municipi de la Conca Dellà, de la mà de guies locals.

Hi ha rutes per a tots els públics, que es combinen amb activitats perquè conegueu la gastronomia i la cultura d’aquesta zona.

Més informació

Festival de Senderisme Vall Fosca Pirineus

El Festival de Senderisme Vall Fosca Pirineus és una oportunitat per descobrir els paisatges de la Vall Fosca a partir de caminades amb guies locals, tast de productes de la zona i altres activitats que faran del festival una experiència molt especial!

Més informació

Comments are closed.