Activitats esportives

Al Geoparc es porten a terme diferents activitats esportives. En aquest apartat descrivim aquelles amb les que el Geoparc Orígens col·labora. Totes tenen una periodicitat anual.

Ultrapallars 360

Ultrapallars 360 és un projecte per fer esport tot recorrent un entorn natural amb milions d’anys d’història reflexats en el seu paisatge. És una experiència esportiva en un itinerari circular que recorre els principals pobles de la comarca del Pallars Jussà.

Ultrapallars 360 94km

Marató Trail 49km

Geotrail 27km 

Entrapussada Trail 8km  

Més informació

Geobike Pallars

Marxa BTT que passa per racons espectaculars de la Conca de Tremp i que ofereix al participant dues modalitats a escollir:

  • Circuit llarg de 50 km
  • Circuit curt de 31 km

Més informació

Caminada de Carenes

Aquesta caminada  ofereix al participant tres modalitats a escollir:

  • circuit de 50 km (El Pont de Suert – Tremp)
  • circuit de 28,30 km (Adons – Tremp)
  • circuit d’ 11 km (Santa Engràcia – Tremp)

Més informació

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà

El festival és una oportunitat excel·lent perquè gaudiu dels magnífics paisatges i camins del municipi de la Conca Dellà, de la mà de guies locals.

Hi ha rutes per a tots els públics, que es combinen amb activitats perquè conegueu la gastronomia i la cultura d’aquesta zona.

Més informació

Festival de Senderisme de la Vall Fosca

El Festival de Senderisme Vall Fosca Pirineus, una oportunitat per descobrir els paisatges de la Vall Fosca a partir de caminades amb guies locals, tast producte de la zona i altres activitats que faran del festival una experiència molt especial!

Més informació

Comments are closed.