Exposicions

Exposició de gran format “El Geoparc Mundial UNESCO Orígens i els Objectius de Desenvolupament Sostenible” (2019 – )

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són el model per aconseguir un futur millor i més sostenible per a tots.

Són 17 els ODS que guien la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible, aprovada el 2015.

Els Geoparcs Mundials de la UNESCO contribueixen a assolir els ODS i se centren bàsicament en 8, que són els que estan més directament relacionats amb els valors i la missió dels Geoparcs.

Descarrega’t el fulletó.

1-100mod

Exposició de gran format “On les Pedres parlen” (2015-2019)

Podeu visitar l’exposició de gran format On les pedres parlen situada a la plaça de la Creu de Tremp i que consta de 9 plafons amb imatges del nostre àmbit. Si voleu el tríptic que us ajuda a fer-la autoguiada el podeu trobar a l’Epicentre de Tremp o al centre de suport territorial de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya als Pirineus.

També us podeu descarregar el tríptic on hi trobareu 9 propostes de rutes relacionades amb les imatges de l’exposició.

201_expo dinos

Dinosaures de Catalunya: un segle de descobertes (2016-2018)

Amb motiu del centenari de la primera troballa de restes de dinosaure a Catalunya, l’Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i el Museu de la Conca Dellà han dissenyat una exposició itinerant que s’ha presentat el 10 de juny de 2016 a l’Ajuntament de Talarn. L’exposició recull les principals troballes paleontològiques dels darrers anys i posa de relleu l’excepcional registre fòssil català en fòssils de dinosaures.

Comments are closed.