El Geoparc Orígens, als Pirineus catalans, una destinació turística sostenible i de proximitat

  • El Geoparc Orígens inicia una campanya amb el llançament de vídeos promocionals.
  • Un territori, a la província de Lleida, que ofereix experiències innovadores de turisme sostenible.

Avui, el Geoparc Mundial UNESCO Orígens comença la publicació d’una sèrie d’audiovisuals per donar a conèixer aquest territori com una destinació sostenible i de proximitat. Els vídeos que mostren la varietat paisatgística excepcional del territori i l’ampla oferta d’activitats que ofereix per a tots els públics.

BTT al Pantà de Sant Antoni - Lo Podall

Al Geoparc Orígens es poden tenir experiències tan intenses com descobrir les petjades dels darrers dinosaures d’Europa, volar en globus, practicar barranquisme i caiac, ser pastor per un dia o observar fauna salvatge. Activitats que es fan en petits grups i en contacte amb la població autòctona. 

Per tant, el Geoparc Orígens es presenta com una opció turística a tenir en compte en el moment actual on les premisses són evitar aglomeracions i espais tancats. En aquest territori rural hi ha allotjaments familiars que t’acolliran amb total seguretat mentre t’ofereixen una gran varietat de productes locals i una cuina autòctona de primera qualitat.

Geoparcs Mundials de la UNESCO, les destinacions més innovadores de turisme sostenible

Els Geoparcs Mundials de la UNESCO són una de les destinacions més innovadores del turisme sostenible, ja què ens apropen al relat de la memòria de la Terra i ens fan connectar amb una natura i una cultura autèntica (encara ara es mantenten vives moltes de les tradicions ancestrals). Des dels Geoparcs es promou que el públic visitant reflexioni sobre l’empremta humana al planeta i l’interpel·la en la seva conservació.

Comments are closed.