El Geoparc Orígens i la Biblioteca Maria Barbal presenten la guia de lectura “Ciències de la Terra”

  • La guia promou el gust per la lectura i difon llibres i recursos per al públic infantil i juvenil.

27 de juny de 2022, Tremp.

Amb l’objectiu de promoure el gust per la lectura i apropar les Ciències de la Terra, la Biblioteca Pública Maria Barbal, el Geoparc Orígens amb la col·laboració de l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, han elaborat la guia “Ciències de la Terra: Geoparc Mundial Unesco Orígens” que ofereix un conjunt de llibres i recursos destinats al públic infantil i juvenil.

A diferència d’altres guies bibliogràfiques, aquesta fa incidència principalment en recursos relacionats amb la zona del Geoparc. Les 26 publicacions que hi surten descrites, es troben ordenades per edats, i aporten els coneixements per adquirir una nova manera de mirar la terra que trepitgem i els paisatges que ens envolten. Així doncs, ajuden a comprendre millor el Geoparc Orígens, un territori extraordinari per a l’observació, l’aprenentatge i el gaudi d’aquestes ciències.

Aquesta és la primera guia vinculada amb temàtiques com són la com la geologia, la paleontologia o la mineralogia. En un futur proper es pretén anar oferint altres guies bibliogràfiques sobre castells, natura, tradicions, etc.  

Aquest document es pot consultar en format digital a la web del Geoparc Orígens i servirà de suport a famílies i centres d’ensenyament

Comments are closed.