Exposició “On les pedres parlen…” als carrers de Tremp

 

IMG_3948

El proper dijous 4 de maig s’inaugura a Tremp l’exposició de gran format On les pedres parlen…, un projecte de l’Ajuntament de Tremp, l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (Idapa) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

La candidatura del Projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec vol posar en valor i reconèixer la riquesa paisatgística i l’interès que desperta en la comunitat científica la zona de la Conca de Tremp, el Pallars Jussà i el Montsec i, d’aquesta manera, contribuir al  desenvolupament local sostenible. Un dels seus objectius és apropar les Ciències de la Terra a la ciutadania i en aquest sentit s’ha desenvolupat aquesta nova exposició que compta amb fotografies, la major part de les quals, obra d’autors locals i amb l’assessorament científic de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

 Aquesta nova exposició omplirà de color la ciutat de Tremp, especialment la plaça de la Creu on estan instal·lats la majoria dels plafons. Es tracta d’una mostra de 9 fotografies sobre geologia acompanyades d’un breu text explicatiu i amb la ubicació al mapa, de lloc des d’on han estat preses.

S’ha editat un tríptic explicatiu complementari on figura més informació de cada imatge i una ruta enllaçada per conèixer de més a prop el territori. Descarrega-te’l: FES CLIC

Els 9 plafons presenten imatges de paisatges de diferents punts de l’àmbit geogràfic del projecte Geoparc.

Comments are closed.