L’hora del conte dins la Setmana dels Geoparcs Europeus

  • L’hora del conte de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp és una activitat emmarcada dins la V Setmana dels Geoparcs Europeus del Geoparc Orígens.
  • “L’Estalactita ploramiques” és el conte escollit en motiu de l’Any Internacional de les coves i el carst.
  • Aquesta és la cinquena edició de l’hora del conte dins la Setmana dels Geoparcs i ha comptat amb una assistència d’un centenar de persones.

El divendres a la tarda, un centenar de persones va gaudir de la última sessió de l’hora del conte de la Biblioteca Pública Maria Barbal a l’Espai Cultural La Lira a Tremp.

Amb la sessió es tanca la temporada de l’hora del conte de la biblioteca i, com ja és habitual en els darrers anys, és un acte subvencionat pel Geoparc Orígens i inclòs dins el programan de la Setmana dels Geoparcs Europeus, que enguany porta com a títol “Coves i carst”.

Per aquest motiu el conte seleccionat va ser “L’estalactita ploramiques” de Sílvia Colomé, qui també va assistir a l’acte. L’espectacle va ser conduït per la contactes Susagna Navó que en va fer la seva representació. El conte, alhora que parla de les foramcions càrstiques dins les coves com són les estalactites, les estagmites i les columnes, també vincula amb la fauna que habita dins les coves i amb la gestió de les emocions.

Comments are closed.