El Geoparc Orígens present a FITUR 2020

  • “Descobrir los Geoparques de España” es la nova revista de promoció dels Geoparcs que es va presentar a FITUR.
  • L’estand de Turespaña va acollir la presentació dels Geoparcs com a destinacions turístiques sostenibles.

 

El Geoparc Mundial UNESCO Orígens va assistir a FITUR durant els dos dies que hi va haver actes oficials dels Geoparcs. Els Geoparcs Mundials de la UNESCO participen activament en aquesta fira amb un estand propi al Pavelló 4: G22 per promocionar aquestes destinacions turístiques de qualitat a nivell internacional.

El dimecres 22 de gener es va assistir a la inauguració de l’estand de Geoparcs Mundials de la UNESCO, al pavelló 4. Durant la inauguració hi van participar diferents representants de l’Associació Geoparc, entre ells la presidenta del Geoparc, Maria Pilar Cases. Alhora, també hi va assistir el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el director del Patronat de Turisme de Lleida, Juli Alegre. Tots ells van entrevistar-se amb el president de la Xarxa Mundial de Geoparcs, Nickolas Zouros. Aquest els va transmetre la importància dels Geoparcs com a destinacions turístiques sostenibles i l’oportunitat que representa pel territori lleidatà el Geoparc Orígens.

Image

 

El 23 de gener es va presentar la revista “Descobrir los Geoparques de España” a l’estand de Castella i Lleó amb la participació també de Nickolas Zouros, la Secretaria General de la Comisión Nacional Española de Cooperación con la UNESCO en matèria de Geoparques, Belén Llera, i els representants dels 15 territoris Geoparcs d’Espanya.

Image  Image

 

En aquesta revista, que compta amb un centenar de pàgines, hi ha sis pàgines que estan dedicades exclusivament al Geoparc Orígens amb descripcions generals i d’experiències en dos idiomes (castellà i anglès). La revista dels 15 Geoparcs d’Espanya es pot descarregar en format digital en aquest enllaç:
geoparques.eu/fitur2020/

 

El mateix 23 de gener, per la tarda, a l’estand de Turespaña es van presentar “Los Geoparques como destinos innovadores del turismo sostenible”. Aquesta presentació va ser realitzada pel president del Foro del Geoparques Españoles, Asier Hilario i per la representant del Geoparc Mundial UNESCO Costa Basca, Leire Barriuso, que va concretar algunes accions d’ecoturisme impulsades per alguns geoparcs.

Image

 

Durant aquestes jornades es va a aprofitar per fer una reunió estratègica amb representants del Geoparc de la Catalunya Central amb qui en breu s’establirà un conveni formal de col·laboració.

 

Comments are closed.