Vistes guiades al Museu Conca Dellà

museuconcadellaCom cada any, el Museu de la Conca Dellà ofereix durant la Setmana Santa visites guiades a diferents elements patrimonials de la Conca Dellà. Aquestes visites no requereixen concertació prèvia, podent-se adquirir els tiquets al mateix Museu o, en el cas del Castell de Llordà, directament al mateix monument. Aquestes visites guiades s’ofereixen durant tres dies: el divendres 3, el dissabte 4 i el diumenge 5 d’abril. Enguany, s’organitzen visites al castell de Llordà i al jaciment de petjades de Basturs.

Visites al Castell de Llordà:
Els visitants podran observar el resultat de les obres de reconstrucció realitzades en aquest castell. Les visites a aquest important exemple d’arquitectura medieval tenen una duració aproximada de 45 minuts i es realitzaran el divendres 3, dissabte 4 d’abril a les 13h i a la tarda a les 17h. I el diumenge 5 a les 13h. Els tiquets per la visita es poden comprar al mateix Castell de Llordà, o al Museu de la Conca Dellà. El preu de la visita guiada és de 3,70€.

Visita al jaciment de petjades de dinosaure de Basturs:

El divendres 3 i dissabte 4 d’abril es realitzarà una visita guiada al jaciment de petjades de Basturs. Aquesta visita, amb una duració aproximada de 2 hores, s’inicia al Museu de la Conca Dellà al mati a les 11:15h i a la tarda a les 17:15h d’on es sortirà en vehicles particulars fins al poble de Basturs. Allà començarà l’excursió a peu, amb una durada d’uns 15 minuts fins al jaciment. El preu d’aquesta visita és de 4,60€. I el diumenge 5 d’abril la visita només es realitzarà pel matí, a les 11:15h.

Al finalitzar la visita, la gent que vulgui podrà realitzar una visita gratuïta a la Formatgeria Vilavella de Basturs.

Per a més informació podeu trucar al telèfon del Museu 973 66 50 62.

El Museu de la Conca Dellà podrà ser visitat durant l’horari següent:

SETMANA SANTA: de dimarts a dissabte d’11h a 14h – de 17h a 19h
diumenge d’11h a 14h
dilluns de pasqua TANCAT

Comments are closed.