El Geoparc Orígens incrementa la seva visibilitat a través d’una vela de globus

  • Un globus de 16 places de Globus Kon-tiki, empresa col·labora del Geoparc Orígens, portarà la vela del Geoparc Orígens.
  • El globus volarà per tot Catalunya donant visibilitat a aquesta figura de la UNESCO.
  • Millorar la visibilitat del Geoparc a nivell local i regional és una de les recomanacions que va fer la UNESCO el passat mes d’abril.

14 de maig de 2022, Geoparc mundial UNESCO Orígens. El globus del Geoparc, amb una capacitat de 16 places, volarà per tot Catalunya i ajudarà a donar visibilitat al Geoparc mundial UNESCO Orígens dins el territori català. Aquesta acció ajudarà a donar compliment a una de les recomanacions de la UNESCO que es van fer arribar al Geoparc juntament amb la targeta verda el mes d’abril.

Globus Kon-tiki, empresa que realitza els vols, és entitat col·laboradora del Geoparc Orígens des de 2019 i dins les múltiples zones de vol que té a Catalunya, disposa de tres zones de vol dins el Geoparc: Sant Llorenç de Montgai, Mon-rebei i la Conca de Tremp. Un altra de les recomanacions de la UNESCO va ser el de reforçar l’estratègia turística, ja que els geoparcs tenen com finalitat última el desenvolupament local sostenible a través, per exemple, del geoturisme. En aquest sentit s’organitzen activitats com la d’avui, el Gaudeix el Geoparc, una activitat mensual que es promociona des del Geoparc Orígens. Amb aquestes activitats es promocionen les empreses locals, ja siguin o no col·laboradores del Geoparc, i s’intenta garantir la viabilitat de l’activitat. Per això, es realitza la promoció conjunta de l’activitat i el Geoparc cobreix, si s’escau, les despeses si no s’aconsegueix arribar al mínim de places.

Comments are closed.