Geotours

Els Geotours són activitats avalades pel Geoparc Orígens a través d’un conveni de col·laboració. Reben assessorament i inclouen explicació sobre el ric patrimoni geològic vinculat a cada una de les activitats.

Guiatges geològics

Descobrir el Geoparc de la mà dels guies experts en geologia i paleontologia de l’empresa Eureka SGN amb diferents propostes:

  • Puigcercós vell, el poble esfondrat!
  • Les Mines de Castell, la força de l’àtom.
  • La Conca de Tremp: un mar de 100 milions d’anys.
  • Els estanys de Basturs: connexió planetària.

A més de les activitats nomenades, realitzen “De la Roca a la Copa”, una activitat que combina geologia, paleontologia i enologia, amb un passeig per les vinyes de Sauvella i un tast de vi final.

Vols en globus

Globus Kontiki ofereix la possibilitat de veure el Geoparc des de l’aire amb tres zones de vol:

Contacte amb la natura

Diferents empreses realitzen guiatges interpretats o ofereixen productes per descobrir els espais natural del Geoparc i altres riqueses patrimonials:

La Gran Aventura del Pirineu

Dos dies que inclouen ràfting pel riu Noguera Pallaresa i descens del Barranc de l’Infern. Una proposta d’Outdoor Adventour.

Camina pel costat salvatge de Boumort

Tres dies d’aventura per la Reserva de Boumort, un dels llocs més inhòspits, deshabitats i peculiars de Catalunyaamb Outdoor Adventour.

Boscos madurs i fauna del Montsec

Els guies de Salvatgines t’acompanyaran per descobrir la geologia, la flora i la fauna de la serra del Montsec de Rúbies i les empremtes que l’home hi ha deixat durant mil·lennis. És una activitat de tot un dia que inclou pujada en 4×4 fins al cap de la serra.

Cova – caiac

Zenith Aventura proposa una activitat que combina el caiac a l’embassament de Terradets (Cellers) amb una mica d’espeleologia, tot visitant la cova dels Muricecs de Llimiana.

Bike Holidays Pyrenees

Can Fasèrsia ofereix un pack turístic de rutes BTT, que inclou de 2 a 5 nits d’allotjament.

Parc de les Olors de Claverol

S’hi poden fer visites guiades amb tast d’infusions d’herbes aromàtiques i mel d’elaboració pròpia. A l’estiu es porta a terme un taller de ratafia (licor local).

Comments are closed.